Aangeboden: Restaurant Vondelpark 3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen Bar Vondelpark3 het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen!


Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt lunch of een borrel in het sfeervolle restaurant of op het terras.

Vier de winter bij Vondelpark3 Voor jouw groep tussen 15 tot 60 personen kun je voor oktober november januari februari en maart boeken met een fijne winterdeal.

Ben je op zoek naar een groepsrestaurant om met een groep te eten of borrelen in het centrum van Amsterdam Dan ben je bij Vondelpark3 aan het goede adresKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Restaurant Vondelpark 3

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-10-2018 om 13:21u
Door:Sophie Welten
Bekeken door: 118 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.